Search
  • BeautyQlick

4 enkla steg till lystergivande och vacker hy du kommer älska

Har du alltid undrat hur andra får till den där perfekta lystergivande makeup-looken? Det finns enkla knep du kan göra för att själv lyckas! Vi har listat 4 steg för dig att följa för att uppnå en hy med bländande lyster.Steg 1: Börja med att vårda din hud


För att du ska uppnå en makeup-look med mycket lyster, och som dessutom ska hålla under dagen, behöver du börja med att vårda din hud. Det behöver inte vara något så komplicerat som en 10-stegsrutin. Men, du behöver rengöra och exfoliera din hud och få bort smuts och döda hudceller som kan täppa igen dina porer. Detta kan du göra med en skrubb eller med en syra-peeling. Och sist, men inte minst, behöver du återfukta din hud. För att uppnå en look med mycket lyster är nyckeln: fukt, fukt och åter fukt!
Köp Peter Thomas Roth Glycolic Solutions Cleanser här

Köp Youth to the People Superfood Cleanser här

Köp Clinique Moisture Surge Intense härSteg 2: Skapa din perfekta bas att bygga vidare på


När du grundat med exfoliering och fukt bör du se till att använda både en lystergivande primer och en lystergivande foundation eller BB/CC-creme. För ett mer heltäckande resultat bör du välja en foundation. För ett mer naturligt resultat väljer du en BB/CC-creme. Du vill undvika allt som är mattifierande eller “anti-shine”. Undvik också för stora mängder puder och satsa istället på en riktigt bra primer för att hålla ditt smink på plats.
Köp Nars Natural Radiant Longwear Foundation här

Köp Erborian CC Creme här

Köp bareMinerals Complexion Rescue Tinted Hydrated Gel Cream härSteg 3: Framhäv dina bästa drag


Tredje steget är att framhäva dina “high points” i ansiktet. Genom att använda en lystergivande blush på dina kinder kommer du se mer vaken och fräsch ut. Lite rosighet om kinderna utstrålar verkligen en hälsosam hy! Komplettera sedan med en highlighter. Gärna en som har ett milt skimmer i sig, och inte glitter, för en mer naturlig look med mycket glow. Highlighter lägger du på kindbenen, nästippen, amorbågen och under brynen. För en extra naturlig look kan en creme-highlighter vara bra att använda!
Köp Becca Skin Love Glow Glaze Stick här

Köp Milk Makeup Highlighter Stick här

Köp Becca Luminous Blush härSteg 4: Ge din hud fukt under dagen


När du är klar med hela din sminkning vill du se till att sminkningen du lagt verkligen stannar. För att göra det kan du använda en settings spray eller en face mist som hjälper till att fixera sminket i ansiktet. Se här till att produkten inte är mattifierande. Den ska helst innehålla extra lyster, men framförallt är det viktigt att den är återfuktande.
Köp Urban Decay All Nighter Setting Spray här

Köp Anastasia Beverly Hills Dewy Set Setting Spray här

Köp Pixi Rose Glow Mist här


Ta med din setting spray eller face mist under dagen och fyll på med jämna mellanrum. Detta kommer göra stor skillnad för både sminkets hållbarhet under dagen, men framförallt för att bibehålla basen du lagt med mycket glow!Bonustips: Applicera dina produkter med dina händer eller en fuktad svamp för ett “your skin, but better”-resultat. Vill du även ha ett glow som verkligen ser ut att komma inifrån: Satsa då på produkter i creme eller liquid och undvik puder i alla dess former! Och återigen: fukt, fukt, fukt!Vill du ta del av fler tips och råd? Se då till att signa upp dig på väntelistan för vår kommande lansering. Tro mig, du vill inte missa det!
Denna text innehåller reklamlänkar för NordicFeel.se & Sephora.se


0 views

2020 BeautyQlick©