Search

4st solskydd on the-go som du bara inte får missa

Updated: Jun 23

Okej, låt oss prata solskydd. Jag hör till den skara som har en sämre erfarenhet av solkräm. Det kan lätt bli kladdigt. Spelar ingen roll hur du applicerar, du får ändå en vit hinna på huden som du helst vill undvika. Lika svår att smörja in som att tvätta bort.


Med en djungel av krämer, hur vet du egentligen om ditt solskydd levererar? Lugn, vi hjälper dig.

Tips! Fyll på ditt skydd dagligen och då med ett återfuktande solskydd. På så sätt skyddar du din hud samt att den återfuktar på djupet.

Om du tänker tillbringa dagen på stranden rekommenderar vi skydd för hela kroppen. Smörj in dig flera gånger under dagen. Tänk på att solskydd är ett komplement till kläder. Undvik att vara i solen mitt på dagen.


Här under listar vi produkter som vi tycker extra mycket om, och vet att du också kommer göra.

Medik8 Physical Sunscreen SPF30

Detta fysikaliska solskydd skyddar din hud mot UVA/UVB, infraröd strålning och luftföroreningar. Förtida åldrande minimeras av UV-absorberande ämnen fri från nanopartiklar. Rik på antioxidanter som motverkar oxidativ stress. Du får en lugn, återfuktad hud.

Dermalogica Invisible Physical Defense SPF30

Fysikaliskt bredspektrigt UV-skydd med antioxidativa egenskaper från hyaluronsyra, matcha-te och arganolja. Fullproppad med antioxidanter från matcha som bygger upp huden. Lugnar känslig hud och reducerar rodnad orsakad av brännskador. Anpassas efter din hud.
Paulas Choice Skin Balancing Ultra-Sheer Daily Defense SPF 30

Med en lätt formula som inte lämnar din hud oljig är detta solskydd med brett spektrum av UVA/UVB att rekommendera för kombinerad hud. Produkten lämnar huden matt och balanserad under hela dagen. Återuppbyggande ingredienser reparerar och hjälper din hud reducera tecken på åldrande.


Avène Antirougeurs Jour Redness Relief Moisturizing Protecting Cream SPF20

Med SPF20 skyddas huden från UV-strålar samt reducerar miljöstress för att förhindra irritation. Innehåller Thermal Spring Water som lugnar din hud. Gröna pigment hjälper till att jämna ut din hudton. Mikrocirkulationen gynnas och du får en minskad rodnad. Återfuktande och stärkande för din hudbarriär.

Psst, du har väl inte glömt ögonen?
Dermalogica Total Eye Care SPF15

Med hjälp av kemikaliefri solskyddsfaktor skyddas det känsliga ögonpartiet. Utslätande hydroxisyror och växtextrakt hjälper till att förbättra din hudstruktur. Optiskt ljusspridande medel tar bort mörka ringar runt dina ögon. Motverkar förtida åldrande och torrhetslinjer. Lätt tonad.
Vill du ta del av fler tips och råd? Se då till att signa upp dig på väntelistan för vår kommande lansering. Tro mig, du vill inte missa det!Om du har frågor tveka inte. Vi finns här för dig!

0 views

2020 BeautyQlick©