Search
  • BeautyQlick

Enkelt knep för att hitta den rätta ögonbrynsformen för dig!

Har du problem med att forma dina ögonbryn? Känner du att hur du än gör, så ser du alltid lite skeptisk ut? 🤨 Eller är det så att något inte känns helt rätt, men du kan inte sätta fingret på vad? Följ dessa 3 superenkla steg för ögonbryn som alltid är on fleek!


Dessa tre steg är superenkla att följa och vem som helst kan göra det! Allt du behöver är någon sorts penna, eller något som liknar en penna.


  • Steg 1


Första steget är att kartlägga var ditt ögonbryn ska börja. Det första du gör att är sätta ena änden av pennan till sidan om din nästipp. Håll pennan rakt upp mot pannan. Det här kommer att visa dig var ögonbrynet bör börja.


  • Steg 2


Det andra steget är liknande den första. Här placerar du pennan till sidan om din nästipp. Sen låter du pennan gå över ögats pupill. Detta kommer markera ut var den högsta punkten på ditt ögonbryn bör vara.


  • Steg 3


I sista steget gör du så här: Sätt ena änden av pennan mot sidan av din näsa (inte bara tippen). Sedan placerar du andra änden av pennan precis under din yttre ögonvrå. Det här kommer markera ut var ditt ögonbryn bör sluta.Om du följer dessa tre enkla steg kommer dina bryn rama in ditt ansikte och dina ansiktsdrag kommer framhävas. Helhetsintrycket kommer att vara mer enhetligt och symmetriskt. Och det kommer att lyfta och förstärka din naturliga skönhet istället för att dölja den.


Hjälpte detta knep dig? Är du sugen på att ta del av fler av dessa tips och tricks?


Signa då upp dig här för en plats på väntelistan till vår lansering!


På vår nya webbplats kommer vi fortsätta att dela med oss av dessa små tips och trick och inspirera dig med allt möjligt relaterat till skönhet!


0 views

2020 BeautyQlick©