Search
  • Auktoriserad hudterapeut Petra Vikner

Hej skönhetsjunkie!

Updated: Jun 17

Jag, Petra Vikner, är din digitala Auktoriserade hudterapeut. Jag finns här för att guida dig genom djungeln av produkter och hjälpa dig med din hudvårdsrutin. 


Jag har jobbat aktivt med hudvård sedan 2013 då jag tog examen från Gilda International Beauty School, men haft intresset med hälsa och skönhet sedan länge tillbaka. I mitt yrke har jag upplevt allt från vita drömska stränder och vintriga vita fjälltoppar till färgglada fiskestugor i skärgårdsmiljö och innerstadens lyx, senast på Hagabadet i Göteborg.  


Du kommer att får tips och rekommendationer om nykomlingar till badrumsskåpet, då jag skriver om och utvärderar produkter så du slipper köpa fel i skönhetsdjungeln. Men framför allt så kommer jag att tipsa dig om nya favoriter som jag tycker du borde ha i ditt badrumsskåp.


Jag finns här för dig oavsett om du vill diskutera ingredienser, hudtillstånd eller vilken den senaste ögonkrämen är. 


Det som driver och inspirerar mig är att hjälpa dig med din hudhälsa, att samtidigt underlätta för dig så att du lättare kan hitta dina favoriter hos BeautyQlick, din samlingsplats för trend som lanseras inom kort. 


Jag hoppas att jag får inspirera dig till en god hudhälsa. 


XOXO


0 views

2020 BeautyQlick©